Tässä oltiin Puumalassa kivalla Kivitasku -nimisellä mökillä juhannus (keskiviikosta sunnuntaihin), oli erittäin hauskaa. Tutustuin uusiin ihmisiin ja nauroin niin, että miulle saatto tulla sixpack (vai miten se nyt kirjoitetaan...)!! xD

Vaikka olikin jussina huonot kelit (ainakin Puumalassa), oli kylmä ja vähän satoikin, silti uimme ja saunoimme, ihan kuin tavallisestikkin. Ei se sää menoa haitannut! :)

Me kävimme paljon kalassa ja sain itse perata kalan! Opin myös soutamaan. Soutaminen oli hankalaa, ensin se vene kaartoi koko ajan oikealle, sitten opin pitämään oikean kurissa, sitten se kaartoi vasemmalle ja lopulta sain sen menemään suoraan (mutta en kamalan hyvin...). Sitten Upi vei meitä moottoriveneellään kierrokselle. Pinja ohjasi ensin, sitten ohjasin mie. Se oli kivaa!

Kiitokset Anulle ja Upille sekä kaikille mukaville ihmisille, jotka olitte meitä viihdyttämässä juhannuksena! Oli aivan upea juhannus!

Matkapäiväkirja otoksiani varmaankin joskus kirjoittelen tänne, koska kirjoitan matkapäiväkirjaa ihan sen takia, etten unohtaisi tätä jussia iskän kanssa ihan helposti. :)

---

Se siitä jussista. Meinasin kirjoittaa vielä hiukan uutta ''Jatkista'' eli jatkotarinaa, jonka aloitan lähipäivinä. Tässä ns. takakansi:

''Kuljin hiekkatietä pitkin, ja näin aivan ihanan talon oikean olkani yli. Hämmästyin, sillä mökkimme oli ollut vuosia täällä, eikä koskaan tuota taloa ole ollut tuossa. Menin tutkimaan sitä lähemmin. Kun pääsin sen viereen, huomasin että sen ympärillä oli vallihauta, jossa uiskenteli KROKOTIILEJÄ. Säikähdin ensin, mutta huomasin että vallihaudan yli johti silta suoraan talon sisälle. Minua pelotti... Kävelin hitaasti sisään...''

Mitä löytyykään sisältä? Sen saat selville kun luet jatkotarinani jokaisen osan! Ajattelin niin, että aina kerran viikossa tulee yksi osa lisää. En tiedä vielä, kuinka monta osaa tässä on... Mutta eiköhän se selviä.

*haukoitus*
Nyt hyviä öitä kaikille! :)

~Iida