Meillä on täällä kotona kaksi ihanaa, pientä oliota. Gerbiilejä. Ninni ja Vilpas nimeltään. Tässä pienet tekstit heistä:

Vilpas

Ikä: Noin neljä vuotta.
Emä: entiedä
Isä: entiedä
Synttärit: syksyllä

Poikueet: Yksi. Poikueen naaraat: Ninni, Vanilja (kuollut 09.08.08) Poikueen urokset: Pippin, Merri (kolmijalkainen), Pipari (kuollut 01.08.08). Poikasten isä on Nöpö.
Muuta: Vilpas ja Nöpö olivat ''naaraita''. Ostettiin Faunattaresta. Serkkuni osti nämä noin kaks-kolme vuotta sitten. Hän huolehti niistä noin vuoden, ja sitten tuli poikasia, ja huomattiin, että Nöpö on uros. Faunattaren tyypit olivat siis luulleet että ne olivat naaraita kummatkin. Mutta, sitten ne poikaset tulivat, ja niitä oli viisi. Ninni, Vilpas ja Vanilja olivat omassa terraariossaan ja urokset omassaan. Yhteensä seitsemän gerbiiliä! Sitten serkkuni ei kunnolla voinut huolehtia, eikä jaksanutkaan huolehtia kaikista ihan kunnolla, niin hän antoi naaraat miulle (sain ne 12.6.08). Vanilja kuoli kaksi kuukautta sitten sen jälkeen kun sain ne... ;(( Pipari kuoli samoihin aikoihin kuin Vanilja...
Väri: Argente cream.
Kuva:

Ninni

Ikä: noin kolme vuotta.
Emä: Vilpas
Isä: Nöpö
Synttärit: kesällä.
Poikueet: ei ole.
Muuta: Ninni syntyi vahingossa. (lue Vilppaan kohta 'muuta'.)
En ole varma Ninnin väristä, koska sen häntä on oudonvärinen.
Väri: PEW (Pink Eyed White) tai Rush point.
Kuva:

 

Meillä oli ennen kissoja. Kolme, sitten kaksi, sitten kolme ja taas kaksi. :) Kaksi on siis pysynyt, Viivi ja Siiri. Ne lähtivät, koska me ei voitu pitää niitä... Joten annettiin ne uuteen kotiin. :) Uusi koti on ystävällämme, voimme mennä katsomaan niitä aina kun haluamme! Tessu kissa kuoli 21.4.07.

Ninnin ja Vilppaan blogi: KLIK

Nykyisin meillä on myös kotiloita. Kotiloitten blogi: KLIK