Tämä on sitten aivan ihana. Yritän bongata tuon The Baseballssin levyä nyt kaupoista, vielä se maksaa, mutta kyllä mä sen joskus ehkä hankin :)

Tuossa kun suihkusta tulin ja istuin tähän tietokoneen eteen tuolille, pistin tietokoneen päälle, niin kuulin rapinaa punaisen hyllymme takaa. Pelästyin kauhiasti. Äippä epäili että se kuulu ulkoa, mutta kyllähän ne hiiret voi sisällekkin tulla? Ei sillä, kyl äippä saattaa ihan oikeessakin olla. :)

Tännää pitäs mennä käymään tuol muoril ja vaaril. Siin saa sinne menos mukavasti liikuntaa, kun kävelee sinne. :) Ei tarvii koko päivää sisäl istuskella.

Tämä ja tämä. :) Tosi hyvät biisit! Anna on ainakin parantanu noita biisejä ihan simona. Ennen sen biisit ei ollu niin hyvii kun nyt tää. Ja ennen en oo Kristiinastakaan tykänny mut tuo biisi vaan on... hyvä. :)

Rupee naurattaa kun kuulee tän biisin. :D Se on ihan OK biisi, mutkun tulee aina mun kaveri mieleen joka tekee sillee hassusti ja sanoo: ''Baden Badeniin!'' :D Joo, en osaa selittää sitä mut se rupee naurattamaan.

Tää on ihan OK biisi, jää vaan soimaan päähän... :)

Nyt meen :)
♥iippa