Perjantai. Ah, haluun siihen päivään uudestaan... :) Elikkäs, eilen aamulla (perjantaiaamu), tuntui siltä, että mikään ei onnistu! Heräsin ''väärällä jalalla''.  Koulussa olin aikalailla koko päivän vähän ärrinmurrin, mutta kun pääsin kotiin, jännitti kauheesti. Me olitiin menossa Neko-chanin (kaveri) ja sen äidin ja siskon kanssa Tampereelle!

Ensin mentiin Idea Parkkiin Lempäälään. Syötiin siellä Hesburgerissa. Ostin pannan ja pari joululahjaa kavereille. Vielä 1-3 kaverille ostamatta, riippuen siitä miten rahat riittää.
Sitten Idiksestä lähettiin Finnkinoon, ostettiin liput kaikille Twilight Uusi kuu -leffaan. Leffa alkoi vasta 22.45 ja ostimme liput klo 21. Siinä oli n. 2h aikaa ennen leffan alkua. Mentiin Amerikkalaiseen ravintolaan ja ostettiin jälkkäriä. Söin suklaajätskin ja join kokista. Sain maistaa Neko-chanilta Amerikkalaisia pannukakkuja siirapilla. En kovasti tykänny, mut saattoi johtua siitä siirapista. :D Istuttiin sielä sellanen 1-1½h ja lähdettiin... Mulle tuli siellä migreeniä, mut saatiin yhdeltä tarjoilijalta särkylääkettä, onneksi. Se sitten lakkasi. Sitten mentiin sinne Finnkinoon takaisin, pelailtiin vähän kaikenlaista ja ostettiin poppareita ja limua leffaa varten. Sitten lopultakin se leffa alkoi, tuntui siltä, että se ei olisi alkanut ollenkaan! Jono oli järjettömän (liioittelua :D) pitkä! Onneksi se meni aika nopeasti. Istuttiin kakkosrivissä, paikoilla 14, 15, 16, 17.
Leffa oli IHANA! Suosittelen kaikille lämpimästi! Leffa loppui n.klo. 1 yöl ja koton oltiin jossakin 2 aikaan. Nukahdettiin kuin saunalyhdyt ja herättiinkin myöhään. Mä heräsin 11.40 :D

OLI AIVAN IHANA PERJANTAI PÄIVÄ KIITOS KAIKILLE! :))

Twilight Houkutus ja Uusi kuu - IHANIA! New Moonin musiikkia :) [klik]

Sitten ihanaan päivään sopiva biisi Haloo Helsinki - Perjantaina [klik]

♥Iida joka ihastui Edward Culleniin♥